Emulador de Android para PC

Emulador de Android para PCAndroid емулатор за компютър

За да стартирате приложението за Android в Windows, трябва да инсталирате андроид емулатор за компютър. Bluestacks е най-известният. Можете да го изтеглите от официалния уебсайт на програмиста. След като инсталирате емулатора, можете да добавите приложението Android по два начина: инсталирайте изтеглените файлове в интернет APK или изтеглете софтуера от Google Play.

Изтеглете Bluestacks

В известен смисъл това приложение не може да се счита за пълен емулатор; Липсват различни разширени настройки. Думата Player се появява в пълното заглавие, което означава, че сте играч, а не емулатор.

Въпреки това наскоро обновеният Bluestacks до четвъртата версия е един от лидерите в своя сегмент. Bluestacks 4 има по-гъвкав интерфейс за компютър и в същото време по-разбираем за собствениците, можете да го изтеглите от официалния уебсайт.

Всички приложения, които могат да бъдат отворени, се показват в горната лента като раздели в браузъра, с помощта на вертикални набори от икони отляво можете да променяте силата на звука, да правите снимки на екрана и т.н.

Стандартният стартер е доста удобен, а състоянието не се различава от това на Android. Профилът в Google в Bluestacks е свързан без затруднения, следователно е възможно да изтеглите приложението директно и да инсталирате APK от Windows.

Вторият метод също работи, особено за платени програми. Bluestacks е съвместим с повечето приложения за Android, редовно се актуализира и е много управляем. Това може да се препоръча за тези, които искат да стартират различни мобилни приложения на компютър. Без много проблеми.

Видео инструкции: Как да стартирате приложението за Android в Windows

Това видео показва как да инсталирате Android игри и приложения от Google Play на компютър с Windows.
Изтеглете и инсталирайте софтуера Blustacks безплатно, това създава Android среда на вашия компютър, така че можете да превърнете компютъра си в смартфон с Android.